Доставка до всяка точка на България!

Снабдяваме Ви с качествени строителни материали от 1990 г.

StroitelniMateriali.bg е онлайн магазин на “ТЕМИРА” ООД - фирма с дългогодишна история в дистрибутирането на висококачествени строителни материали на българския пазар.

Чрез изграждането на новата ни онлайн платформа се стремим да постигнем един изчистен облик и лекота на ползване, същевременно предоставяйки задължителните за индустрията технически параметри на продуктите.

С иновативния и автоматизиран подход към калкулирането на транспортните разходи се надяваме да ускорим един така важен и често предизвикателен аспект в търговията със строителни материали.


Ценности

  Надеждност

От опит знаем колко важно е да можете да разчитате на навременно и качествено обслужване в снабдяването на вашия строителен обект с необходимите материали.

  Коректност

Приели сме за наше призвание да Ви помогнем да реализирате Вашите строителни цели по възможно най-ефективния и удовлетворяващ за Вас начин.

  Постоянен стремеж към развитие

Основоположен принцип на компанията ни като цяло е непрестанно да обогатяваме познанията и експертизата си. Смятаме за абсолютно задължително да бъдем в течение с всички новости в така динамично развиващата се строителна индустрия.

  Лоялност към нашите клиенти и партньори

Мотивираща сила в подхода към работата ни с нашите клиенти и партньори е стремежа към изграждането на дългогодишни взаимоотношения, базирани на лоялност, доверие и взаимно уважение.


Цели

  Комплексно обслужване

Стараем се да предлагаме цялостни продуктови системи и решения. Ценим времето Ви и се стремим при нас да можете да намерите всичко необходимо за Вашия строителен проект.

  Конкурентност

Запознати сме с предизвикателствата в сектора. Ежедневно полагаме усилия да оптимизираме процесите си, така че да можем да Ви предложим възможно най-атрактивни цени и условия.

  Разширяване на продуктовата гама

Работим усърдно, за да бъдем в крак с най-новите тенденции в строителството и съпровождащите ги продукти. Следете сайта и социалните ни мрежи, за да бъдете информирани за всички новости в продуктовия ни каталог.

 Безпроблемно и своевременно обработване на Вашите поръчки

Вашата удовлетвореност е нашата крайна цел. Винаги се стараем да разберем Вашите нужди и да предложим персонализирани решения, които да стигат до Вас в най-кратки срокове.


Пазаруването на строителни материали никога не е било по-лесно!
Доверете ни се!